Activiteiten

Gedurende het programma, wil je misschien extra activiteiten boeken zoals een bezoekje aan een nabijgelegen spaans dorp of een actieve bergwandeling. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van een aantal activiteiten, die wij erg leuk vinden. Ben je op zoek naar iets specifieks dat hier niet bij staat? Laat ons weten wat je in gedachten hebt, dan gaan wij voor je op zoek. Alle excursies zijn optioneel en worden op verzoek in jouw prijsopgave opgenomen.

Bernia Hike

Een prachtige wandeling door de beroemde Sierra de Bernia, door de natuur en langs steile hellingen op 700 meter hoogte. Halverwege de wandeling loop je tegen de rotswand aan, waar je op handen en voeten een pad volgt dat je door de rots naar de andere kant van de berg leidt met een waanzinnig mooi uitzicht over de regio Alicante tot gevolg. Looptijd; 4 tot 5 uur.

Altea Old Town

De smalle straatjes van Altea oude stad, zijn populair bij kunstenaar en zie je veel terug op postkaartjes, foto’s,  schilderijen en zelfs in diverse boeken. In de smalle straatjes van het authentieke oude stadscentrum vindt je vele boetiekjes, restaurantjes en ijsbarretjes.  Een super leuke plek om een paar uurtjes door te brengen.

Segway Choco Tour

De Segway Choco Tour, is een tour door La Vila Joyoisa met een professionele gids die je de kleurrijke huizen, prachtige stranden laat zien en je vertelt over de geschiedenis van de stad terwijl je rijdt op je eigen segway. De tour eindigt met een bezoek aan het chocolademuseum van La Vila.

Chiringuito Fietstocht

Een ‘chiringuito’ is de Spaanse naam voor een strandbar. In deze tour rijd je een tocht van 25 km op een ‘elektrische’ fiets die je langs verschillende strandtentjes in La Vila Joyoisa brengt. Een erg leuke manier om het dorp te verkennen en een drankje of een hapje te eten bij elke strandbar die je passeert. Als je alle haltes op de route hebt bezocht, ontvang je een award bij het inleveren van de fiets.

Via Ferrata

Een Via Ferrata is een verticale klimtocht. Bij een via ferrata wordt gebruik gemaakt van staalkabels, sporten of ladders die aan de rotsen zijn bevestigd. Via ferrata’s kunnen in lengte variëren en staan ​​bekend om hun verticale karakter dat kracht en behendigheid vereist en enkele van de meest verbluffende uitzichten biedt. Erg leuk en spannend is en je wil zeker geen hoogtevrees hebben! De rappels naar beneden zijn een perfecte afsluiting van een echt spannende tour!

Bootcamp

Deze training in legerstijl is een uitdaging in behendigheid en kracht met spel- en atletische elementen. Het zandstrand, het water, bankjes langs de boulevard, bomen… alle elementen in je omgeving kunnen gebruikt worden voor een intensieve work-out. Een verfrissende duik in de oceaan maakt je hoofd daarna leeg. Ben je er klaar voor?!

Fronton intro

Dit balspel werd vroeger tegen de muur van kerken gespeeld, maar toen het spel steeds populairder werd, begonnen steden speciale frontons te bouwen in open lucht of gesloten pleinen. Het spel is intensief en vereist veel rennen, wat het een erg leuke en goede work-out maakt.

Benidorm Bar Hop

Benidorm is een stad met vele bars en clubs die bekend staat om de grote hoeveelheid scootmobielen, Engelse bars en  gekke shows. De Engelse wijk is gevuld met neonlichten en verwelkomt alle mensen die zin hebben in een leuke avond; Jong en oud. Maar Benidorm heeft ook een andere kant. De kleine Spaanse tapasstraatjes in het oude stadscentrum zijn een must-see die de Spaanse cultuur weerspiegelen. Net om de hoek biedt een bruin klein café een menu met shotjes en langs de boulevard vind je verschillende bars met livemuziek, die ook deel uitmaken van onze Benidorm Tour.

Moonlight Kayak and dinner

Een avondroute die om 20.30 uur begint, door de diverse baaien van La Vila Joiosa, een diner onder de sterren op het strand en zwemmen in de nachtelijke zee. Het duurt twee en een half uur en je wordt begeleid door een kajak-instructeur. De tour is inclusief  diner (keuze uit een speciale hamburger, salade of verschillende sandwiches plus een drankje).

GoKarten

De grote baan in Finestrat is de beste kartbaan in het hele gebied, zowel vanwege zijn afmetingen (1260 m lang en 10 m breed) als vanwege zijn duizelingwekkende lay-out, waarin bochten worden verbonden met rechte lijnen en hellingen met afdalingen. Het heeft ook een groot scherm waarop je te allen tijde de posities van de race en de tijden van zowel de laatste ronde als de beste ronde tot nu toe kunt zien (deze informatie wordt ook schriftelijk verstrekt aan het einde van de ronde).

CONTACT US

And receive a free quote

We speak english, spanish, dutch, german and french

+34 69 35 699 96