Spaans familie hotel in La Vila Joiosa

Onze favoriete plek om te verblijven is Hostal El Mercat. Een vriendelijk familiehotel waar je alles vindt wat je nodig hebt. Hoewel het hostel eenvoudige kamers heeft met een minimalistische inrichting, waarderen we de superhygiënische kamers, comfortabele bedden en het erg vriendelijke personeel. En niet te vergeten… de eigenaar is een padelspeler! Misschien wil je hem uitdagen voor een spelletje, want je zult hem zeker tegenkomen op de padelbanen.

Je kunt kiezen uit een eenpersoons, tweepersoons of driepersoonskamers. Kom je met je familie (ouders of een vriendengroep), kun je zelfs een appartement boeken voor 2 tot 4 personen met een kleine kitchenette, slaapbank (2 personen), aparte zitkamer en slaapkamer met een dubbel of twee enkele bedden (2 personen). 

Alle kamers hebben een eigen, onlangs gerenoveerde badkamer met douche, TV, airconditioning, gratis WIFI, beddengoed en handdoeken.  

Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn er kamers met balkon of twee persoonsbedden.

  • Niet roken in het gehele gebouw (er is een aparte patio waar je mag roken)
  • Gratis Wi-Fi
  • Privé badkamer
  • Airconditioning
  • Receptie
  • Koffie/Thee/ Water/ frisdrank verkrijgbaar
  • Incl. ontbijt

Het Hostal ligt direct aan de centrale markt van La Vila Joiosa. In 5 minuten loopt u naar de zandstranden van dit mooie kleine Spaanse stadje. Het hostal is omgeven door restaurants en bars waar u een drankje kunt krijgen, een maaltijd kunt nuttigen, de Spaanse cultuur kunt proeven en de lokale bevolking kunt ontmoeten. Het personeel van het hostal zal u graag informeren over de verschillende restaurants en leuke plekjes in de buurt.

Pablo (ES) and Chantal (NL) runnen het Hostal en zullen je graag verwelkomen.