Padel in Spanje - Het programma aan de Costa Blanca in Spanje

Wil jij Padel spelen in Spanje? Onze programma’s zijn helder en en eenvoudig samengesteld.

We hebben een groepsprogramma en een individueel programma. De programma’s worden allemaal georganiseerd aan de Costa Blanca, in en rondom La Vila Joiosa. Een leuk spaans dorpje waar alle faciliteiten op loopafstand zijn te vinden, met mooie zandstranden en natuurlijk een padelclub.

Met het groepsprogramma neem je deel samen met andere spelers, waarbij jij je op padel kunt focussen én mede profiteert van extra activiteiten die gratis of met groepskorting beschikbaar zijn. De andere optie is individueel boeken; je boekt apart lessen, speeltijd en activiteiten en stelt zo je eigen ideale programma samen.

 

De volledige programma’s worden georganiseerd in La Vila Joyoisa en zijn groepsprogramma’s. Dit betekent dat je ofwel individueel boekt of met vrienden, maar in het programma train je en heb je de mogelijkheid om te chillen met andere padel-spelers die hetzelfde programma hebben geboekt met een maximum van 12 personen per groep.

Je kiest zelf of je extra uren training wil toevoegen en hoe je je vrije tijd besteedt. Ons ‘basiskamp’ is Hostal ‘El Mercat’ , een superschoon en vriendelijk familieverblijf in het centrum van dit klein Spaans stadje aan zee.

20210702_naamloos_7159

Je kunt ervoor kiezen om andere accommodatie te boeken en lessen toe te voegen, padelbanen te reserveren en activiteiten individueel te boeken. Je kunt hierbij boeken voor jezelf, jouw gezin of bijvoorbeeld een eigen team. Je hebt de keuze uit meerdere locaties die verschillen in luxe en ligging. De lessen zijn privé en kunnen variëren van 1 tot 4 uur per dag. Zodra we je gegevens en wensen hebben ontvangen, zullen we de beschikbaarheid controleren en je een prijsofferte sturen.