Speel om te winnen; een persoonlijk programma

Wil je zelf je programma samenstellen, liever een andere accommodatie boeken of op andere data boeken? Dan is dit de manier voor jou!
Je kiest zelf je data, verblijf en het aantal privélessen om je te helpen jouw doelen te bereiken. Zowel de manier waarop je je vrije tijd wilt besteden, evenals de duur van je programma, zijn zelf in te vullen.

Zodra jij ons doorgeeft welke data je wil boeken én wat voor type accommodatie je zoekt, gaan wij aan de slag. We helpen je bij het vinden van een perfect appartement of BnB in de buurt en/ of checken de beschikbaarheid van een van onze bekende accommodaties. 

Met onze contacten in de omgeving, kunnen we je de beste prijs en een hoge kwaliteit  garanderen. Kies het aantal trainingsuren en speeltijd tijdens je verblijf en wij reserveren de padelbaan en beste trainer voor jouw niveau. Tenslotte; we zijn hier om het leven voor jou gemakkelijk te maken. Laat het ons dus weten als we je kunnen helpen met het vervoer van en naar luchthaven, assistentie, advies of activiteiten / excursies die je leuk vindt tijdens jeverblijf.

20210702_naamloos_7134

Je kunt jouw vrije tijd besteden zoals jij dat wilt. We bieden een aantal activiteiten en excursies aan die je kunt boeken tijdens je verblijf, zoals een huurfiets om de stad te verkennen, sportmassages, wandeltochten of stedentrips.