Verbeter jouw spel en ontmoet andere spelers..

… het volledige programma biedt beide. Vanuit ons basiskamp in La Vila kun je je spel verbeteren, padel spelen én andere spelers ontmoeten. Je kunt altijd extra padel uren toevoegen en kiezen of je wel of niet aan de aangeboden activiteiten wilt deelnemen.

Het volledige programma is opgesteld voor jou om je spel te verbeteren met training door een toptrainer, speeltijd en andere sportieve activiteiten.  We informeren je over de beste manier om blessures te voorkomen en we organiseren wedstrijden tegen lokale padelspelers.

Doordat het volledige programma in groepsverband wordt aangeboden, kun je profiteren van georganiseerde uitstapjes en activiteiten tegen een voordelig tarief. Hoe groter de groep, hoe meer ruimte er is om een paar leuke extra’s in het programma op te nemen.

Buiten de training en de georganiseerde activiteiten, is er meer dan genoeg tijd om te genieten van je verblijf, de mooie zandstranden en de Spaanse cultuur te leren kennen. Wil je juist méer trainen? Ook dat is mogelijk. Je kunt eenvoudig in je prijsaanvraag, extra individuele training aanvragen of een baan bij huren om met je vrienden te spelen.

Februari programma 2022

Maandag 28 februari – Zaterdag 5 Maart.

Er zijn mogelijkheden om je verblijf (en je vakantie) te verlengen, afhankelijk van beschikbare vluchten, in de volgende periode: vrijdag 25 februari – zondag 6 maart

Camp beginnerstraining

Je kunt de vrije tijd in het programma besteden, zoals je wilt. We bieden een aantal activiteiten en excursies aan die je naast het programma kunt boeken, zoals een huurfiets om de stad te verkennen, kroegentocht in Benidorm, wandelen en nog veel meer.